Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...då...när du frågade "ska vi?"...och jag sa "ja"...


Det jag minns...


Det jag minns bäst
Är nog när vi gick
När du ville gå
När du valde mig

Det jag minns bäst
Är det du sa
När vi gick
När jag ville gå
Och jag sa ja till dig

Det jag minns bäst
Är allt jag ville säga
Men aldrig sa
För jag trodde alltid
Att det kommer
Ett bättre tillfälle
Senare

Det jag minns bäst
Är hur vacker du var
När vi gick
När du såg på mig
När du gick
Vid min sida
Men ändå
På avstånd

Det jag minns bäst
Är de orden
Du skickade
De vackra ord
Som berörde mig
Som berör mig än
Orden
Som du sände
Till Mig
En gång
För länge sedan nu

Det jag minns bäst
Är alla små saker
Som var du
Som är du
Alla små saker
Jag ville sagt dig
Jag borde sagt dig
Men aldrig
Fick fram

Det jag minns bäst
Av tiden då vi gick

Är du...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 256 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-09 12:37



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Berörande rader och mycket vackert. =)
2011-09-11

  Ninananonia VIP
Det du minns är berörande TT :)
2011-09-09

    Birgersdotter VIP
Allt man vill säga som man tror
man får tillfälle till sen. Bra skrivet
2011-09-09

  mickech
Bravo!!
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT