Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stearinljus

 

s

stearin

stearinljus

du      brinner

så           vackert

där           i  fönster

där på         bordet

i      sovrummet

och då ser jag

plötsligt

dig

i ett 

nytt ljus 

jag ser hur vacker du är

där när vi är så nära

när inga ljud stör

när tv:n är något

vi inte har här

när våra hjärtan klappar i takt

när våra händer möts

i det dunkla skenet

när läppar möter läppar

i det vackra djupa

då ser jag det

där i stearinljusets sken

ser jag din själ

älskade

och den är vacker

mycket vacker




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-09 22:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
lågor
färger i lågor förtäljer oss
samskapande liv

och allt det
detta skänker

och du skriver det
2011-09-11

    ej medlem längre
Möta liv i liv
finna
vara
kvalite
2011-09-11

  Mangal VIP
Snyggt! Och vackert. Och kärleksfullt!
2011-09-10

  Anya VIP
Gillar din text och den visuella lekfullheten. Bra!
2011-09-10

    AA VIP
Vackert...
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP