Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SJÄTTE SINNET


Känna doft
är en utav dem.

Känna
perception är en annan.

Hör dig när du andas
och när du viska mitt namn en ann.

Ser dig
när du ger mig kram och kyss, din famn.



Kyssen smakar dig
den triggar hela mig.
Doft och känsel ljuvlig,
andning ökar, mina fingrar stökar
i ditt röda hår.



Smaken umami
eller intuition.
Kanske Guds ledning
eller deja vú.
Kanske tyst kommunikation
mellan jag och du.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-10 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar