Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nät

fångad

för andra människors lycka
glädje

trängd

lyckönskingarna haglar
regnar

liten bur
för trång för egen lycka
heder
glädje




Fri vers av franz
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-10 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz