Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi möts i drömmar..som är... vår verklighet..

Så känns det för mig i livet..vi lever alla i vår egen dröm..

när man möter en granne eller en vän..blir vi..




Drömskapare

 

Drömskapare

 

ibland går jag in i din dröm

och ibland går du in i min

och tillsammans är vi

 

drömskapare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-11 11:46



Bookmark and Share


  Let it go VIP
i njutningens stund är drömmen och vakenheten lika
2011-09-12

  Lena Själsöga Keijser
drömskapare är skönhets levandegörande
2011-09-11

    Ken Cassel
Det är klart att vi är
:))
Vi sömmar ihop våra drömmar tillsammans...

Mera kramar
2011-09-11

    ej medlem längre
Fint Nina !
2011-09-11

  Anya VIP
Bra tanke, ibland korsas drömmar.
2011-09-11

    Birgersdotter VIP
Underbar
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP