Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet?

Livet?

livet blir

det 

det vi tänker




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-11 12:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Håller absolut med dig! Applåd!
2011-09-12

  Let it go VIP
vad är livet när vi stillar tanken?
2011-09-12

  La Magnólia VIP
Du har så rätt! .. så oerhört mycket vi kan påverka genom våra tankar ...
2011-09-11

    ej medlem längre
Ja..tankens makt är stor..!
2011-09-11

  M.A.J.R
Väldigt bra skrivet Nina!
2011-09-11

    AA VIP
Ibland, ibland inte.
2011-09-11

  mare VIP
Egen erfarenhet i livet har lärt mig att det tyvärr inte alltid är så ;(
2011-09-11

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Visst är det så!
Du kommer att få
Det du tänker på!
Med tänker avses här att tänka med känsla, längtan, oro etc.
2011-09-11

    Birgersdotter VIP
Ja det blir det...så sant
2011-09-11

  mickech
kanske man kan tänka sig lycklig??
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP