Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus till en Far.....

 

 

Vandrande i livet

livet med dej

Värmen du gav

den värmde hela mej

 

Kunskapen till livet

Inför allt som det är

Den gav du till mej

med kärlekens hand

 

Friheten du mej gav

Att välja min väg

Du stod aldrig på den

Vid sidan du gick

såg på och log

Fattade min hand

när jag vacklade i bland

 

Omöjligheten den fanns inte för dej

Du trodde på möjligheternas land

Du gav mej gåvor

som jag bär med mej i dag

tillsammans med dej 

behöver jag faktiskt aldrig känna mej svag

 

nu går du på en annan strand

men jag vet

i bland besöker du ännu min hamn

då kan jag känna

hur du ömt tar mej i din famn

 

Så med de vackraste blommor och ett ljus i min hand

besökte jag dej

vill dej hedra ännu en stund

tände så ljuset

i minnenas lund

 

i den vackraste av världar

ser jag dej skimmra förbi

de lysande blå

skrattande i dansens steg

en kärlek så djup

inga gränser mer finns

du bor i mitt hjärta

dej för evigt jag minns

 

 

 




Fri vers av Anira VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-09-11 18:36



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket fin och ömsint text som värmer.
2011-09-11

  Lena Själsöga Keijser
så fint andas din ordvärme
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira VIP