Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det man känner djupt...




En?

släpp in mig där

in där

i ditt 

jag vill se ditt

jag vill se

hur det känns

hur det slår

om du vill

så vill jag

också

annars får det vara

en 

en dröm

en vacker dröm min vän




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 09:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ett av det svåraste är just detta att släppa in
och det borde vara alltid
2011-09-15

  TT
...så fint beskrivet...
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP