Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel lånad ur "över gränsen" av lars winnerbäck


hjärter dam nu i september

jag tycker om när du rör vid mitt ansikte
kysser min panna eller
smeker min kind för just då
känns det som om jag kanske betyder
något ändå
egentligen skiter jag i vilket
men det är trevligt att känna sig
älskad
eller omtyckt
välj själv


att vakna i din säng är skönt
att inte bry sig
att
bara
vara


och löven ändrar färg
ockrafärgat ljus över västkustklippor
och stålgrått
älskade hav




Fri vers av Röda Sam
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-12 00:09



Bookmark and Share


  Ruterdam
Hjärterdam nu i september.. Jag antar att du också är ett fan av LW? :) Du skriver vackert, tycker jag.
2011-09-29

  Sofiapoema
Asså fortfarande helt förälskad i
"ockrafärgat ljus över västkustklippor
och stålgrått
älskade hav"
2011-09-28

    ej medlem längre
du skriver mycket bra och känslan i den går fram så jag får nästan ducka...
2011-09-21

  Sofiapoema
Tror det är det bästa du någonsin skrivit, så fantastiskt naket och vackert!
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Röda Sam
Röda Sam