Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag kommer aldrig att glömma dina blå ben i juletid...


Du kom blå...


Du kom blå
I julens tid
En gång
För länge sedan
Kom du blå
Och jag tror
Att du gjort
Dig så fin
Som du var då
Lite för min skull
Och jag kände
Att du
Brydde dej lite
Att jag betydde
Något
Något särskilt
För dej just då

Dina vackra ben
Var blå
Din underbara kropp
Var hälld
I en stickad blå
Du var
Så vacker
Som bara du är
Som bara du kan vara

Du var blå
En gång
I julens tid
När mitt hjärta
Var rött
Som julens röda färg
Av kärlek
Till en kvinna
Som inte
Får bli min
Som jag åtrår ännu

Du var blå
En gång
I julens tid
När du
Var bjuden
Och önskad
Kom du till mig
Du stannade
Med mig
Ingen annan

Då kom du blå
Du kom så vacker

Till mig…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-12 09:19



Bookmark and Share


  helenita VIP
Kärlek...
2012-01-05

  Ninananonia VIP
Ja, hon var vacker..i färgen blå... :) :) det känns..
2011-09-12

    Birgersdotter VIP
underbart vacker dikt..du var blå och mitt hjärta rött.....jättefint
2011-09-12

  Magnus P.
Härlig text.
Vacker och fin, värmer att läsa.
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT