Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SAMMA ÖGONBLICK



Jag såg på dig och du såg mig.

Jag registrerade att du var söt
hade ett vackert leende.
Ditt hår var vanligt brunt och
halvlångt, ganska så fint.
Normal kroppslängd med
attributen på rätta ställen.

Du såg rakt igenom mig
och såg vem jag var.
Du fick en vämjelig ansiktsmin
vände och försvann.

Så olika vi såg i samma
ögonblick.
Jag såg ytan, vad du såg
det vet inte jag.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 16:15



Bookmark and Share


  Kim VIP
hej stefan! Ja kanske satt dina attribut på fel ställe el?
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar