Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖGST UPP I HUSET


På vinden brukar det tjuta
ty vinden letar sig in genom
ventilationshål och gångar.

Det knäpper och låter i virke
och prylar och lådor som staplats.
Mössen springer och fåglar har
letat sig in genom det lilla
trasiga fönstret.

Man kan tro att det spökar
men det är bara Berra som
sitter här och krökar.

Det är nog trevligare på
vinden ändå,
än att slåss med heroinisterna
nere i källaren, med armarna blå.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-12 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar