Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där som det goda bor....

 

 

I sagans slut

Vill jag sluta dina ögon

Låta dej få vila i stillhetens frid

Få dej att se allt det vackra

Det som dina ögon alltid velat se

 

Allt det goda du har sett

Alltid valt att se

För att välja att uppleva

det vackra och det goda

Det har varit Du

 

I dina ögons spegelbild

skimmrar vackerheten i djupet

seglandes som båtar i det blå

 

Du för mej har varit allt

Så när sagan närmar sej sitt slut

Sitter jag här brevid

Fattar din hand

Sluter dina ögon

För när du går

Vill jag du ska se

Ta med dej allt ditt vackra

Dit där de stora själarna bor

Där som allt det goda evigt bor




Fri vers av Anira VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-12 19:47



Bookmark and Share


  Järnkatten
Ett oerhört vackert avslut, min ögon tåras...
2011-09-15

  Linda CH VIP
Gripande, vackert och kärleksfullt. Rör ända in i själen!
2011-09-12

    AA VIP
Beörande text. Vacker och kärleksfull.
2011-09-12

  Mona Drugge
Du berör oändligt med dessa vackra o kärleksfulla innebördsord..
2011-09-12

  Max Poisé VIP
En vacker och sällsam text som fungerar hela vägen!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira VIP