Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag kände mig glad och förvissad då...full av hopp och tro...


Jag var glad...


Jag var glad
När jag skrev den
Till dig
Om dig
För dig
Som allt jag skrivit
Som de sex
På den ena
Och som de nio
På den andra
Var den om dig
Och jag var glad
När jag skrev den

Jag skrev
Att jag var glad
Och jag menade det
En särskild lördag
När jag bäddade
Min säng
Efter kvällen
I den gröna
Med taggtråd
Och fåglar
Då skrev jag
Från mitt hjärta
Att jag var glad
Allt bara kom
Från mitt innersta

Jag kände
Jag trodde
Jag önskade
Jag ville
Att du skulle
Bli min

Och min vän
Min vackraste vän

Ännu känner jag
Samma glädje
Varje dag
Varje gång

När jag
Tänker på

Dej…



TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-13 11:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint ...som du alltid skriver... gillar :)
2011-09-14

  Rise Little One
Ja du TT, vi var lika glada på något sätt, speciellt på slutet

"Ännu känner jag
Samma glädje
Varje dag
Varje gång

När jag
Tänker på

Dej…"

Det strålar äkta känslor från ditt gott hjärta...
2011-09-13

  Linda CH VIP
Så vackert och kärleksfullt du skriver! Låt hoppet leva!
2011-09-13

    Birgersdotter VIP
Du berör och skriver alltid vackert
2011-09-13

  Niclas Petersson VIP
Vackert, varmt och melankoliskt.
Gillar.
2011-09-13

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varma och kärleksfulla rader. Väldigt vackert. =)
2011-09-13

  wildah
Så vackert du skriver! Tänk om man var den grönögda :-)
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT