Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej det här är ingen pjäs. Du får inte sätta upp den som en pjäs på Stora teatern eller ens i folkets hus. Fattar du dåligt eller skall du ha dig en... fan, måste du börja klä av dig naken just nu? Du vet ju hur det brukar bli då, jaja jag kommer väl då.


Om du är tjejsare...






...och vill säga något elakt om pajsare, förstörare av världar...
Det är ju i alla fall de som startar krig, se bara på Bosse därborta i sin vita skjorta, han kanske ser ut som en ängel, men han är kille och det är de som startar krig.

Om en kille startar krig så är alla killar lika skyldiga, så är det bara.
Det bästa vapnet du har, det är att alla killar har snopp.
Det är tacksamt med ordiga tasksparkar, för de kan ju inte förneka att de har den där dingelidongen.

Där tar det allra bäst, ungefär som tjejerna sjöng en gång i tiden om 007, James Bond, att där på vita duken finns pitolen som symboliserar kuken, fast det skall man inte säga, man skall bara antyda det och sjunga 'på vita duken som symboliserar...'

Ja, det är en fin angreppspunkt.
Vad en kille än gör, knullar eller startar krig, så är det med kuken han det gör.

Jag skulle inte vilja vara i dina kläder nästa gång du kastar trånande blickar efter Erik, Krister eller Daniel... de är killar och det är killar som startar allt elände i världen.
Så håller du bara fast vid detta så...

...men det där är väl ändå rena dumheterna?
Ja, jag vet att utan kvinnor skulle det aldrig bli några barn... ...men det är väl ett lika taskigt argument det?
För skulle det bli många barn om det inte fanns några killar?

Spermabanker, säger du?
Jaha, men hur fyller man på dem då?
Man har killar bältade i spermafabriker och så mjölkar man dem då och då, eller?

Det är väl ändå kärlek det hela handlar om?
Kärlek har ingenting med krig att göra!
I krig och kärlek är allt tillåtet...

Hur vill du börja då?
Med krig eller med kärlek?
Vad är det du säger?

Är det match mellan Modo och Färjestad ikväll?
Ja, vi äter vid sexsnåret, så hinner vi med en snabbis och sedan är det gofika framför teven, det tummar vi på.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av lodjuret/seglare VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-13 13:02



Bookmark and Share


    Valentinicklas
Bra med människor som dig som är vidtänkande!
2014-08-08

  S.A.I. Steve Lando VIP
det går väl bra att ha ett gäng män fastspända i sina celler för att spena av dem vid behov, s.a.s.
2011-09-14

  Aftonvännen
Mediterar mig in i en värld där jag är en spermakossa

/ erik

ps: jag är road, besvärad och lite provocerad
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP