Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFLYT


Har touchat en sten, flyttade
på den. Kanske den stora
repan, även den är min skapelse?

Kom för sent till Scandic i
Västerås, körde gamla riksvägen
från Jakobsberg hela vägen.
Hade gott om tid, åt min doggy bag
i Sävsta. Tuffade på, vacker väg.

Missade att det inte fanns plats
för fika och kontemplation i Hälla.
Framkörd tio och fyrtio när jag skulle
vara där trettio och avgå då.

Vart vill denna dag sluta?

Gud hjälpe en som idag
med ovälsignad oflyt far!

Repan jag åsamkat: ful, grov och
vulgär, jag ledsen i ögat
och på ånger bär.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 155 gånger
Publicerad 2011-09-14 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar