" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet vänder fort, men det finns glädje i allt,det gäller bara att se det,

det lilla i det stora :)

Inspirerad av den duktiga poeten Erik Halls dikt: "Kanske ingenting"




Kanske?

 

Kanske är ingenting,

är kanske allting?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-15 08:52



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så är det
2011-09-15

    ADI Nehlin
fin..
2011-09-15

  Linda CH VIP
Riktigt spirituellt skrivet! Kanske är ett märkligt fenomen när man tänker till.
2011-09-15

  TT
...fyndigt och klurigt...och bra att ge bakgrund till inspiration!
2011-09-15

  Anna*
Den var klurig och samtidigt väldigt intressant =0)
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP