Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men jag är så korkad inuti att jag alltid kommer att tycka om dej...


Jag borde ha lärt mig...


Jag borde
Ha lärt mig nu
Jag borde veta
Att du aldrig
Gör som man tror
Du gör
Alltid något annat
Än vad andra gör
Alltid något annat
Än vad man förväntar

Jag borde inse nu
Att om inte jag
Gör min del
Gör det jag kan
För att ge
Dig hennes plats
Som redan är din
I mitt hjärta
Ska jag bara
Lägga ner
Sluta
Lägga av
Gå och dö någonstans
Till gamarnas glädje
Som clownen
Med dumstruten på

Jag borde inse nu
Jag borde förstå
Att jag aldrig
Kommer att sluta
Att tycka om dig
Även om du stundom
Inte förtjänat det
Då du vänt ryggen
Till en vän
När han behövt
Sin vän mer än du någonsin
Kommer att förstå

Jag borde inse
Att du inte vill
Jag borde förstå
Att ditt hjärta
Säkert slår lite extra
För någon annan idiot
Som inte vill dig väl
Mer än för stunden

Jag borde
Lägga mig ner och dö
Nu
För jag kan inte styra
Inte välja
Vem jag tycker om
Vem jag blir varm av att se
Vem jag vill krama när mörka natten kommer

Och min älskade vän
Även om jag vet
Vad jag borde
Vad som passar sig
Vad som är vuxet förnuftigt
Även om jag vet
Så lyssnar inte mitt hjärta

Det fortsätter
Och fortsätter
Och fortsätter
Att slå lite extra slag

Bara för dej…




TT

© 2011




Fri vers av TT
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-15 09:23



Bookmark and Share


  Anna*
Det är svårt att sluta älska även om kärleken inte är besvarad. Det är svårt att lämna sitt hjärta bakom sig om man gett hela till någon. Det är nog inget vi kan lära oss ... hmmm
2011-09-15

  wildah
Starkt och berör!
2011-09-15

    ADI Nehlin
text som berör
2011-09-15

  Mona Drugge
Ja du berör i sorg o smärta som troget längtar. Så fina är ditt hjärtas ord skrivna som alltid har dom rätta svaren..
2011-09-15

  marie-helene
Så vackert....dina ord berör..
2011-09-15

  Ninananonia VIP
Så berörandevackert...
som du alltid skriver...TT :)

Ja du berör..på djupet med dina ord...

Tycker om denna dikt...
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT