Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vissa situationer i livet? Kanske nästan alla?




Livets stora gåta?

 

Livets stora

gåta 

är 

att förstå?


för om vi alltid 

försöker förstå

 

det vi inte förstår

där i djupet

 

så löser sig

oftast

problemet

 

där i djupet

 

när vi förstår varför

för då vet vi också

 

hur

vi ska handla

och varför

 

i just den situationen...

 

och om vi kan förstå den andra

kan vi kanske också

 

förlåta

 

det mesta

och kanske även älska?



 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-15 13:03



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Bra utveckling av citatet,

Lär dig livets stora gåta, älska, glömma och förlåta.
2011-09-19

    AA VIP
Mycket kloka ord.
2011-09-15

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2011-09-15

  L Patrik W Johansson VIP
Åsså var vi inne på samma tema igen

oförstånd fanns även förr om inte mer får man ibland tänka på

Atlantis behövde ca 8 murar in till sitt centrum

ett tragiskt bevis på att det annars skulle bli bråk mellan olika människor

indianstammar förr hade alltid ett äldreråd som hade sista ordet i viktiga frågor

alla kanske skulle komma överens om att rösta på pensionärspartiet

=)

Be well,
LPWJ
2011-09-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut så det är
som Du skriver här
bästa lösningen på
situationer ger
Du ju oss
solklart i
texten där!
2011-09-15

  Anya VIP
Klokord.....absolut! :o)
2011-09-15

  Lena Själsöga Keijser
... i det du här skriver ser jag förstå stiga in i ett av mina mest älskade ord...medvarande
2011-09-15

    Ken Cassel
Bra Ninanion!
:)

Kramar
2011-09-15

  mickech
Mycket bra sagt!! Visst är det så att man måste försöka förstå.
2011-09-15

  Songbird VIP
Precis så, klockrent! och även låta dem tolka det skrivna, talade, visade, och önskade! Att låta "dem" själva förstå att det finns mer..därtill..i djupet! Det gör det alltid! Förlåta för att kunna älska... Tack! Du förstår..:)
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP