" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Petter M  du duktiga poet och poetvän...

 

Inspirerad av" Petters " dikt: Hjärtats bibliotek.




Låna?

När man läser dina

får man låna dig en stund

glädjas 

njuta av dina varma

dina snälla

dina humoristiska

ja dina fina tankar

och när man lånar böcker

i ditt hjärtas

bibliotek

då får man läsa 

en fantastisk och underbar bok.






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-26 12:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara ord.....
2011-09-27

    AA VIP
Fin hyllning....
2011-09-26

  Bibbi VIP
Håller med Silla
2011-09-26

    Birgersdotter VIP
håller med
2011-09-26

    ej medlem längre
Tack så mycket..den bästa du skrivet ;) !!!
2011-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP