" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en fantastisk poet, översättare och poetvän ...

L.Patrik W. Johanssons dikt "Nog Nu med det Intellektuella Ping-Pong Spelandet"




Visst längtade änglarna

 

Visst längtade änglarna

visst gjorde de det

 

de längtade att vara där i ljuset

i värmen

i kärleken

 

den varma klara källan

visdomens heligaste lagun

 

men de behövdes ju här

här på jorden

 

visst blev de hånade

visst fick de höra saker då och då

 

visst mötte de motstånd

av de som inte förstod dem

 

men de var de vackraste människorna på jorden

det kunde man se  i deras vackra ögons djup

 

hur mycket de älskade

 

det kunde man känna 

och se

 

se hur barnen älskade dem

deras närvaro

 

hur barnen drogs till dessa vackraste

och gav dem all sin kärlek

 

och hur kan jag nu veta allt detta?

ja hur kan jag veta det?

 

för du vet väl

 

att bara en ängel

kan veta det jag vet

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-09-15 17:12



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ljuvligt finstämd och vacker text.
2011-11-21

    Ken Cassel
Ja, du är en liten ängel du, Ninanion!
:)

Kramar!
2011-09-15

  wildah
Vackert och hoppingivande!
2011-09-15

    ej medlem längre
Berörande vackra ord.
2011-09-15

  Bibbi VIP
Helt bedårande vacker.
2011-09-15

  Johan Bergstjärna
Vackert och glädjande!
2011-09-15

  L Patrik W Johansson VIP
en vacker text på ängeltemat som är vackert i sig

om så bara en läser
det skrivna
så räcker det

men jag tror det blir fler

Be well,
LPWJ
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP