Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet. Här gör jag en parafras på något jag skrivit förut, men den gången var det på rimmad vers om jag minns rätt...


Dagens aforism 2011 09 16









Verkligheten
var verkligen allt bättre förr

då man kunde se allting
i svart och vitt.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2011-09-16 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP