Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du




Din hand

Din hand

 

håll den i min

för vet du

 

att min

älskar din

 

din värme

din mjukaste

din ömmaste

 

så min älskade

håll fast i min

 

även om det stormar

 

även om solen inte skiner

 

även om allt är svart

som natten

när den är som mörkast

 

och när du håller i min

kan jag känna

våra vingar

 

våra vingar som för oss dit

till landet bortom

landet bortom tårar

 

landet där du är jag

och jag är du

 

ja vi flyger dit du och jag

in i drömmarnas land

 

in i kärlekens varmaste famn

så älskade ta min hand

 

den finns här för dig

ta min hand i din

 

för vet du älskade

 

jag älskar din hand

 

för att den är en del

av dig

 

för att den visar mig

 

 

hur mycket du älskar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-09-16 13:20



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mjuk och innerlig - berörande och ger längtan
2011-09-18

    AA VIP
Mycket vacker. Man känner hur det strålar...
2011-09-17

    ej medlem längre
Din hand förmedlar så mycket kärlek och värme...
2011-09-16

  Anya VIP
Kärleksvarmt och upplyftande.
2011-09-16

  Johan Bergstjärna
Härligt!
2011-09-16

    ej medlem längre
Kärleksfull..fint
2011-09-16

    Ken Cassel
Självklart så håller jag i din hand, då jag ibland bara ger dig små små stötar, med en fingertoppskänsla
:))
Hi Hi

Kramar!
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP