Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en text skriven av gunwale


Flyktigt budskap








Skriv ditt budskap
på ett någorlunda
som styvt a4

vik en svala
eller något liknande
kasta det i

glidflykt från åttonde
våningen eller en
gångbro som dock

inte har ett
vattendrag under sig.
Utan en väg.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-16 15:46



Bookmark and Share


  DanSan
*******************************

Ja det borde ju säga splassshhhh då

ja alltså bild tillhörande dikt (LOL)

men ack dessa japaner . . .

*applåder*

*******************************
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP