Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont att höra revben brista



När klev du upp älskling och la dig till rätta på mina axlar? Berätta, hur gjorde du för att leda världens alla hav till just min ögonvrå - utan att få dem att falla? Istället, spinna varje droppe till ett skimmer, likt garnet från Mio min Mio tvinnade du trådarna tiofalt - till ett rep och lyckades få mig att tro, där du stod på knä att den gloria av tusentals glitter inte var av ondo. Det var inte fören senare, när mina blåa läppar flämtande ditt namn som jag förstod att jag inte kunde andas. Och det var redan för sent, när jag insåg att din mun mot mitt öra enbart var för att avleda knivens vassa egg som redan sprättat upp mina absolut finaste ägodelar. Hann aldrig stoppa min vilja, hjärta och liv från att forsa ur mig, genom en oigenkännlig barm.

Det enda jag var med på, var när du släckte lycktorna som i mina ögon en gång brann för oss båda.








Fri vers av Baystream
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-16 16:12



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Gjorde ont i hela mig när jag tog till mig detta flöde ...
2011-09-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Helt suverän. =) Gillar skarpt. Bokmärker.- =)
2011-09-18

    ej medlem längre
Den kändes!!!

Applåder
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream