Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskade igen

Jag önskade igen
Häromdagen
Att få blöda

Den mjuka smekningen
Av rakbladet mot huden
Den nästan erotiskt laddade smaken
Av blodet som rinner nerför armar och ben

Jag önskade igen
Häromdagen
Att få blöda

Istället la jag mig hos dig
Och vi älskade
När jag känner dig
I mig
När vi förenas
Och 2 hjärtan blir ett

Önskar jag inget hellre
Än att få leva




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-16 17:32



Bookmark and Share


  Line W
Så fint och så starkt!
2011-12-21

  TT
...usch...stark och text som berör nästan obehagligt starkt...men underbart att kärleken segrade och låt den göra så för alltid...
2011-09-23

  Niclas Petersson VIP
Ångesten finns där under huden. Fast i olilka former. Känns så jävla väl igen. Trots allt.
Tack!
Gillar. Mycket.
2011-09-18

  Robin V
Läskigt bra!
2011-09-16

  Mow Dean VIP
stark.
obehaglig.
skrämmande.
vacker.
tack!
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke