Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi...ett vackert ord..med djup innebörd..för mig




Poesi inuti

jag älskar att skriva

att se mina tankar formas

i en ny skepnad av ord

som brukas på nytt

i en ny form

stöpt av mig

kryddad med min själ

för mig är det poesi

denna underbara känsla

som tar form

inuti mig

ja det är som en underbar poesi

som känns 

djupt inuti




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-09-22 15:42



Bookmark and Share


  Rise Little One
Fantastisk bra att börja dagen med denna.
2011-11-20

  Anna*
"... i en ny skepnad av ord
som brukas på nytt
i en ny form
stöpt av mig
kryddad med min själ"

Underbart!
2011-09-24

  mare VIP
Precis så känner jag ;)
2011-09-23

    ADI Nehlin
visst är det härligt...fint skriftat
2011-09-23

  Tärningen är kastad
Samma känsla infinner sig hos mig när jag skriver.
Särskilt när känslorna bara väller ut, det är då jag får stanna upp för annars blir det en bok av det.
Mvh/ Torbjörn
2011-09-23

  Lars Hedlin
Härligt levandes!
2011-09-23

    AA VIP
Vackert. Snyggt gjort.
2011-09-22

    ej medlem längre
Snyggt !!!
2011-09-22

  reza.hb
mycket bra!
poesi är en färdig bild och
formprodukt av känslor
2011-09-22

  Anya VIP
Precis så kan det vara...
2011-09-22

    Ken Cassel
Micket bra, Ninanion!
:)

Mera kramar!
2011-09-22

  mickech
Mycket bra...visst är det så!!
2011-09-22

    Birgersdotter VIP
Håller med....men du trollar med orden som bara du kan .Bokmärker
2011-09-22

  Mats Henricson
BRA definierat ! Bokmärker !
2011-09-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP