Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Argargarg, och det passar inte någon.


Simpla tonårstankar

skrik

av någon sorts längtan
att bryta huvudet

av honom

knäcka nacken
eller trycka ner honom

totalt

tills han ligger och
kvider
som ett litet spädbarn

som just andas in


luft

i sina lungor


för första gången




Fri vers av Lislis
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lislis
Lislis