Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Riskfyllt

hur vi båda oskyldigt sträckte på kroppen
eller vid något mindre riskfyllt


ögonblick


att bli upptäckt

vände sig sådär diskret
i sängen

för att komma nära den andre

utan att märkas




Fri vers av Lislis
Läst 274 gånger
Publicerad 2011-09-19 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lislis
Lislis