Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ord som bryter tystnad värmer...


Lycklig...


Ingen vet
Ingen anar
Ingen kan se
Inte ens du
Men du gjorde
Min dag
Lite soligare
Med dina ord
Du gjorde mig

Lycklig...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-19 13:01



Bookmark and Share


  Rise Little One
Så enkelt är det ibland.......... Hoppas lyckan stannar länge hos dig :)

Kram
2011-09-20

  Angeldust
Lycklig som alla borde få vara, glädjer mig att höra.kram Sunny
2011-09-19

    ADI Nehlin
visst är det så..fint
2011-09-19

  wildah
Det behövs så lite!
2011-09-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sådant händer ibland. =) Väldigt fina rader. =)
2011-09-19

  Ninananonia VIP
Underbara ord.. :)
2011-09-19

  Anna*
Underbart! Så fint beskrivet! ☼
2011-09-19

    Birgersdotter VIP
Å, så fin..så är det...
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT