Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är inspirerad till av en dialog i mejlen med anakreon. Om bilden. Det ser man ju vem som är tjuv och vem som är offer. Här illustrerat som Slas kanske skulle ha visat prov på det hela om han blott hållit i ritstiftet.


Något litet om sex (998)







Förhållandet till kärleken
är gott nog
närhelst i livet

den visar sitt
som söta ansikte.
Man kan nog

tro att sexlivet
får sig en
och annan törn

redan efter några
års samvaro och
att det aldrig

riktigt hämtar sig
från chocken att
deltagarna inte är

nitton år någon
längre sträcka i
livets som marathonlopp...





Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-20 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP