Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kunde inte Gud låtit mig träffa dig först...???


Någon annan...


Jag vet

Jag har väntat
För länge nu
Låtit dagarna gå
Rinna iväg

Jag vet

Att du säkert
Har någon annan
I ditt kök
I din bil
I din famn
Någon annan
Någon ny idiot
Som kan göra
Dig besviken
Såsom jag aldrig
Skulle göra

Jag vet inte
Men tror
Att en så vacker kvinna
Som du
Inte kan gå osedd
Genom livet

Jag vet
Att jag väntat
För länge
Inte gjort något
För att
Det ska vara
I min famn
I mitt hus
I mina armar
Du somnar trygg
Varje kväll

Jag tror nog
Att du har någon annan
Någon annan
Än mej

Men du
Jag kan nog inte
Ta svaret

Och vet du

Jag vill inte
Veta...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-20 11:28



Bookmark and Share


  alvan
Känner sorgen och desperationen... Tycker mycket om dina texter!
2011-10-31

  Mona Drugge
Berörande starkt skriver du kring olycklig kärlek. Och jag tror gud har avsett någon för dig med. Ibland är det svårt att se vad som kanske redan finns där av kanske någon annan än den du velat hoppas på. Så ge ditt hjärta en chans för någon annan som vill älska dig o många gånger är det ju så vi får göra..söka o söka. Bra skrivet iallafall..
2011-09-20

  Sandra J.
Otroligt fint TT.
2011-09-20

    Birgersdotter VIP
den berörde djupt mitt hjärta...
Skrattar åt din egen kommentar
ibland måste man krångla
av olika orsaker
2011-09-20

  TT
...men han borde inte göra allt så krångligt och komplicerat... :- )
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT