Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SORG





Jag sörjer mitt gamla jag när mitt nya jag tar form och rädslan som kommer är gast kramande full av skräck och blod

Inatt drömde jag så hemskt inte var jag nånstans trygg alla var ute efter mig och jag bara försvann samtidigt som du med försvann såg dig på hustaket på att hoppa då jag skrek av skräck, min familj hade satt skräck i dig du fick inte få stanna kvar i mitt liv i denna fasansfulla dröm.

Jag kämpade för mitt liv slogs som ett lejon för att skydda dig från dom som inte ville att jag skulle ha dig.

Magen gör uppror hjärtat pick-ar det gamla återvänder jag vill inte försvinn nu och kom aldrig tillbaka igen.




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-20 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen