Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och ingen vet vad jag känner för dej...någon kanske anar...men ingen vet...


Min hemlighet...


Mitt livs
Stora hemlighet
Som ingen vet
Som ingen anar
Som ingen kan tro
Min hemlighet
Som bara
Är min

Mitt livs
Stora kärlek
Som ingen vet
Som ingen anar
Som ingen kan tro
Min kärlek
Som bara
Är min

Mitt livs stora dröm
Som ingen vet
Som ingen anar
Som ingen kan tro
Min dröm
Som bara
Är min

Mitt livs stora längtan
Som ingen vet
Som ingen anar
Som ingen kan tro
Min längtan
Som bara
Är min

Ingen vet att
Mitt livs
Stora hemlighet

Är du...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 457 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-20 15:41



Bookmark and Share


  S~A •••
Men wow vad fint du skriver
2018-08-15

  wildah
Ja jag hoppas du får träffa din stora dröm och berätta för henne, att det verkligen kan bli så en dag!
2011-09-20

    ej medlem längre
Din hemlighet och din längtan...går rätt in själen.
2011-09-20

  Rise Little One
Hemlighetet fungerar alltid som spänningsaggregat... man vet inte vad har den för livslängd men så länge den lever då kickar den till...
2011-09-20

    Birgersdotter VIP
som en besvärjelse....om och om igen
den enda sanningen.........
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT