Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan


Fönster av ljus

Det är mitt förstånd
som ser dig
genom fönster av ljus
men utanför dem
skriker mina öron
i längtan efter händer
och galenskap




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-20 21:03



Bookmark and Share


  Anna*
Denna kontroll som gör att det finns en längtan efter det oförutsägbara! Applåder
2011-09-27

  ULJO
Imponerande läsning som gillas.
2011-09-23

  Junitvillingen
Denna gillar jag!! Speciellt tack vare slutet som får din text att framstå i ett häftigare ljus! Wow:-))
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö