Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden fyller mig med liv...går jag i dina fotspår...




Just så

 

du fängslar något i mig

som liksom

drar och sliter

som vaknar nyfiket

som vaknar bakom gallret

något som vill ut

ut dit

ut i det fria

du fångar en längtan där

i dina knutna

du fångar orden

och gör dem till dina

som jag vill med mina

just så fri vill jag vara

fri att leva

fri att göra det jag vill

leva så som änglarna gör 

när de är så lyckliga

ja när de är lyckligast i världen

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-20 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliglängtan
kännbar
här
2011-10-02

    ej medlem längre
leva så som änglarna gör
när de är så lyckliga
ja när de är lyckligast i världen

vackra ord om frihet
2011-09-21

    AA VIP
Vacker och fin dikt.
2011-09-21

    ej medlem längre
Öppet sinne känns det som ! Vackert !
2011-09-20

    Birgersdotter VIP
härligt fin
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP