Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...tack Wildah & Thu (och alla andra vänner på poeter.se), för inspiration...


Det har varit nära så många gånger...


Det har varit nära
Så många gånger
Så nära
Att jag låtit masken falla

Så nära
Att jag öppnat mitt inre
För dig
Utan skyddsnät
Bara falla fritt

Att hemligheters
Gyllene ask
Öppnas för världens ögon

Det har varit
Så nära att jag
Låtit dig få veta
Det har varit

Så nära

Att jag låtit dej
Få höra om
Alla dagar
Alla nätter
Alla stunder
Som du är med mig
Inuti mig
Och du är alltid
Med mig inuti

Dagen ska komma
När du får veta
Hur mycket
Jag tycker om dig
När hemlighetens magi bryts
Och allt det fördolda
Blir uppenbart

Och den dagen

Min vän
Min älskade

Den dagen
Är snart

Här...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 236 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-21 09:07



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh så fin..en dikt som man älskar...
2011-09-21

    Birgersdotter VIP
Fint kärleksfylld sorgligt berörande och talade direkt till mitt hjärta
2011-09-21

  Rise Little One
Tack själv för en jättefin dikt TT :)
Man lever bara en gång så låt oss leva våra liv så lyckliga som möjligt
Alla förtjänar att få veta sanningen så låt det ske...
Önskar dig all lycka från hela mitt hjärta.
2011-09-21

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fina rader. =)
2011-09-21

  Mona Drugge
Så berörande fint än en gång TT. Ber dig att tillåta dig själv falla o chansa. Svaret kan göra ont, men kan också leda till nåt gott..
Sänder dig styrka på vägen o hoppas innerligt att din önskan slår in..
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT