Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken i mitt hjärta... är du..




Norra noden

som

den ljuvligaste

den underbaraste 

melodin i världen

så spelar du

så spelar du på fiolen

på mina strängar

så spelar du

änglasång

i harmoni

så spelar du

min vän

att änglar gråter

av detta ljuvaste

din ljuvligaste

stjärnmelodi

jag känner varje ton

som vibrerar i en ljuvlig harmoni

detta stjärnbeströdda spår

av toner

du dansar i ett hav

av änglar

och där bland

änglar jag ser

dig ängel av ljus

kärleken

i mitt hjärtas djupaste

du gnistrar 

du skimrar

du 

du är stjärnan där

där i norra noden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-21 19:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fint...snyggt !
2011-09-22

  Johan Bergstjärna
Mycket stark, innerlig och vacker dikt.
2011-09-21

  Maj-Lis VIP
Vackert som vanligt
2011-09-21

    Birgersdotter VIP
Härligt skimmer över dikten med alla änglarna(7)
2011-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP