Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att engagera sig i andra och att umgås flitigt har sina sidor. Man får ömsom klä sig i naturens egen klädsel, naken inför varje möjlig strid. Eller stålskodd inför möjlig vänskap, uttyck för kärlek och någon som verkar bry sig om.


Dagens aforism 2011 09 22








Prata inte med en människa
eller i vilket fall
be icke henne om ett svar.

Ehuru du ej vill frivilligt
erhålla huvudvärk.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-22 08:34



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Tror jag går fram och blåser på ett lejon i stället, då...
2011-09-22

  TT
...humor med mycket allvar i...gillar!!!
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP