Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...saknas gör raden "svara mig"...och den här är BARA till dej...


Kan du förstå...


Kan du förstå
Att varje rad
Att varje ord
Är ett rop
Är en bön
Är en önskan

Hör mig
Läs mig
Se mig

Tyck om mig

Lite...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-22 10:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Den berör ...förstå ? det kan nog alla som läser den..
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT