Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforismen innehåller ofta en sorts 'knorr' som kan vara eller inte vara ett motsatsförhållande i sig självt, för att beskriva och kallas då vanligen för paradox. En aforism är då såväl aforism som även paradox.


Något helt litet om aforismen - i sanning







Aforismen
är inte en universell sanning

aforismen är en
personlig sanning
uppfattning

reflektion
paradox
form av visdomsord
och/eller
citat




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP