Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns det min vän...alltid...




Sårar

du vill inte såra mig

med dina ord

men det gör du

ändå

du sårar 

när du talar i tystnad




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-22 15:20



Bookmark and Share


  Anna*
Det är oerhört mycket bättre med rak kommunikation än med tystnad eller rädsla för att såra. Kanske är det viktigare att vara öppen och ärlig för riktiga vänner kan alltid hitta vägar att mötas. Välskrivet och bra!
2011-09-24

  mare VIP
Så sant !
2011-09-23

    ej medlem längre
Kloka ord.
2011-09-22

    ej medlem längre
Tystnad kan göra ont . . .
2011-09-22

    Ken Cassel
Ja, men då sårar den personen hur den än gör
:)

Kramar!
2011-09-22

    ej medlem längre
ibland säger tystnad mer än ord.
2011-09-22

  TT
...tystnad är ett hemskt vapen...så bra fångat i din text...!!!
2011-09-22

  Bibbi VIP
Känns igen.
2011-09-22

    Birgersdotter VIP
Så mitt i prick känsla....
2011-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP