Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I himmelen älskade

 

 

älskade

när du

som jag

en dag

får vila

i himmelen

ovan moln

ovan 

vaggandes i vackra drömmar

i fantasin

där drömmarna skapas

då ser jag en väg

jag vill gå

en väg

som är så vacker

och skimrande

med de vackraste stenarna av guld

med vita skimrande pärlor

en väg som lyser så vackert

där ser jag

solen 

där ser jag vågor av ljus

där ser jag

små älvor

som flyger

i luften

och när de viftar

med sina magiska spön

faller älvstoft

från himmelen

och det är då

allt blir magi

ja det är då

 vi förvandlas

och blir 

magiska

magiska som vi är

när vi älskar varandra 

när våra hjärtan glöder

så vackert

då när vi blir förvandlade till änglar

änglar av ljus

det är vackert i  himmelen

i himmelen älskade


 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-24 10:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesi som glimmar och sprider kärlek...du skriver helt underbart.
2011-09-24

  Stjärnöga
Vilken underbar
himmel av
kärlek
du målar..

där vill
jag bo :)
2011-09-24

  Johan Bergstjärna
Underbart
2011-09-24

    ej medlem längre
Jättehärligt !!!
2011-09-24

  Anna*
Varm och ljuvlig text som andas mystik! Härlig känsla!
2011-09-24

  Anya VIP
Men så fint, blir alldeles varm av dina ord.
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP