Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...när hon sa så...för så länge sedan nu...skar det djupa jack inuti mig...


Kyla...


Någon sa
"Om du känner
En viss kyla
Från mej
Är det för att
Det hänt
Något positivt"

Och det skar
Så djupt
Gjorde så ont

Men jag fick inte visa då
Får inte visa nu
Att hennes ljus
Är mitt mörker

För jag
Tycker om henne


Nu

Alltid...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 211 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-23 09:34



Bookmark and Share


  HelenaW
Starkt, vackert.. Vemodigt..
2011-09-27

  Ninananonia VIP
Den gör ont...Mycket bra skrivet..
2011-09-26

  M_Franke
"och det skar så djupt, gjorde så ont"
Jag känner med dig ska du veta, vet, kan allt om känslan, bravo
2011-09-24

    Birgersdotter VIP
träffsäkert berörande
2011-09-23

  Rise Little One
Det är alltid i kylan som man behöver lite extra värme, speciell från den man älskar ;)
och det är aldrig för sent att vidta åtgärder, tror du inte det?
2011-09-23
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT