Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄR HÖSTEN KOM


När du kom var luften
klar och hög
med brons och guld
september

När du funnits ett tag
då älskar jag med dig
till leda, tills din röda brand
försvann oktober

Vi håller ut, vi håller om
varandra du och jag i esprit,
i ditt mörker trånar vi
kal och blöt november

sedan blå december




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-23 22:04



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hösten är just det där röda och bronsiga...något mustigt att ta del av med liv och lust. Tycker om intensiteten i dina ord.
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar