Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke

Ha tron på det som känns omöjligt för stunden
När man minst anar dyker det upp små ljus av värme som får dig att tina
Om vägen känns lång och ibland svänger så luta dig tillbaka och följ med
För tiden står aldrig stilla för att vänta på att du ska vara där
Ta för dig utan att skada den hand som leder dig
Njut av det goda som bjuds
Försök älska livet trots att det tynger dig ibland
Utan åror kommer du aldrig nå land
Ditt land kan vara närmare än du tror
Så sätt dig i båten




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-23 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon