Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apati

Varenda rörelse gör ont
Varje ord svider i halsen
Mina fötter är tunga som bly
Lever i en ständig
Apati
När allt borde
Vara så bra
Det säger alla till mig
Ändå längtar jag ut
Ut ur min kropp
Och in i evighetens
Svarta vatten
Där kan jag simma
Där är allt tyst
Allt är lugnt
Där slutar jag
Existera som människa




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 386 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-09-24 16:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sol till dig.
2013-02-25

  Niclas Petersson VIP
Jag tar din i handen...tar steget.
Starkt. Som fan.
Gillar. Mycket.
2011-10-02

  Robin V
En litet knivstick i magen!

Det här är verkligen känsloväckande. Bra :)
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke