Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödliga häxa och flisade kvast



Brutala häxa vänd igen
ta din kvast och flyg åt helvete

Utan ditt tjatter
klarar vi oss galant
ska du se
Utan din syrliga galla
Utan dina attacker och utan ditt hat
så blir det nog bra
ska du se




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2011-09-24 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*