Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som kärleken..




Låt mig vara..

låt mig vara

en sång i ditt hjärta

som vaggas stilla

som havet när det älskar

 

älskade

 

låt mig vara

en varm vind av änglarnas sång

som fyller dig med ljus och kärlek

 

älskade

 

låt mig vara

en sång av magiska toner

som fyller dig med magi

kärlekens magi

 

älskade

 

låt mig vara din 

din vackraste sång

din kärlek




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-24 20:24



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
ljuvligt vackert
2011-09-24

    ej medlem längre
Skön text, får vackra bilder i mitt huvud.
2011-09-24

    Birgersdotter VIP
Så vacker innerlig kärleksdikt
2011-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP