Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt ska vi vara dem

 

vet du

när jag möter din blick


vet du att

jag glömmer allt

allt som går att glömma


då livet blir en dröm

och drömmen

är det vi lever här och nu


men du

den känns

den känns så


som verkligheten känns

när den är så underbar


som den är

när jag är i dina ögons blickar


inatt ska vi dansa

inatt ska vi sjunga

inatt ska vi smekas

hud mot hud

hjärta mot hjärta

inatt ska vi vara dem

dem som älskar

dem som bara älskar så




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-09-25 00:19



Bookmark and Share


  filosofian
Fint. Texten är skriven som
En dröm och du har fina ordval.
2011-09-25

    ej medlem längre
Låter fint !
2011-09-25

    Birgersdotter VIP
underbar kärlek
2011-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP